Vereniging Erfgoed Leidschendam

Postbus 3027
2260 DA  Leidschendam
info@erfgoedleidschendam.nl

Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten van Vereniging Erfgoed Leidschendam. Heeft u zelf een bericht over ontwikkelingen van het erfgoed in Leidschendam en Stompwijk dat u hier graag zou willen zien, mail het ons op info@erfgoedleidschendam.nl.

Nieuwsoverzicht Pagina 7

 • 23 april 2016

  Lezing Beeldenstorm op 24 mei 2016

  Lezing Beeldenstorm

  Op 24 mei 2016 organiseert Vereniging Erfgoed Leidschendam een lezing over de Beeldenstorm in onze regio. Deze lezing kan bezocht worden door alle geïnteresseerden, ook niet-leden. Aanvang 20.15 uur in De Binnenhof (achter de Peperbus) in Leidschendam. Aanmelden voor niet-leden verplicht.

  Lees verder
 • 17 april 2016

  Succesvolle erfgoeddag

  Succesvolle erfgoeddag

  De eerste erfgoed dag in Leidschendam-Voorburg was een succes. Alle historische verenigingen van Leidschendam-Voorburg organiseerden activiteiten. Van wandelingen tot openstellingen, van onthullingen tot vaartochten. Erfgoed Leidschendam organiseerde onder andere een historische wandeling onder leiding van Idsard Bosman.

  Lees verder
 • 15 april 2016

  Tentoonstelling Leidschendam in WOII aan het Damplein

  Tentoonstelling WOII aan Damplein

  De tentoonstelling over Leidschendam in de Tweede Wereldoorlog is verplaatst naar een leegstaande winkel aan het Damplein.

  Lees verder
 • 3 april 2016

  Historische wandeling

  Historische wandeling oude centrum

  Op 16 april 2016 neemt Vereniging Erfgoed Leidschendam u mee in het verleden. Met soms nog niet eerder vertoonde historische beelden en verhalen lopen we onder leiding van gids Idsard Bosman door het oude centrum van Leidschendam. Aanvang 13.30 bij de Sluis.

  Lees verder
 • 2 april 2016

  Erfgoeddag: Schatten aan de Vliet

  Erfgoeddag: Schatten aan de vliet

  Het toeristisch seizoen in Leidschendam-Voorburg wordt feestelijk geopend op zaterdag 16 april. Die dag presenteert het Erfgoedpodium Leidschendam-Voorburg in samenwerking met de Samenwerkende Watersport Leidschendam-Voorburg en het MKB de allereerste Erfgoeddag.

  Lees verder
 • 26 september 2015

  Pop-up tentoonstelling Tweede Wereld oorlog officieel geopend

  Pop-up tentoonstelling WOII

  Zaterdag 26 september 2015 opende wethouder Frank Rozenberg en Vereniging Erfgoed Leidschendam voorzitter Hans Grootenhuis de pop-up tentoonstelling in winkelcentrum Leidsenhage. In een leeg winkelpand aan de Weigelia maakte Vereniging Erfgoed Leidschendam een speciale tentoonstelling over Leidschendam en de Tweede Oorlog.

  Lees verder
pagina 7 van 9

Laatste publicatie

Erf Goed Nieuws mei 2019
mei 2019, jaargang 27, nummer 1

Erf Goed Nieuws mei 2019

Erf Goed Nieuws mei 2019

Lees verder Alle publicaties