Vereniging Erfgoed Leidschendam

info@erfgoedleidschendam.nl

Aanmelden

Als lid ontvangt u van ons twee maal per jaar het historisch periodiek Erf Goed Nieuws, twee maal per jaar een Erfgoed Kort Nieuws met verenigingsnieuws en tijdens de Algemene Ledenvergadering kunt u jaarlijks interessante lezingen bijwonen. Daarnaast organiseert Erfgoed Leidschendam regelmatig wandel- en fietstochten, is de vereniging actief op Open Monumentendag en wordt u als lid uiteraard van harte uitgenodigd voor het bijwonen van uiteenlopende projecten.

De bijdrage voor het lidmaatschap bedraagt minimaal € 15 per jaar.

Veel leden steunen de Vereniging door middel van een extra vrijwillige bijdrage. Het gemiddelde bedrag dat wordt betaald is ca. € 20,- per jaar: € 15 euro lidmaatschap en € 5 euro vrijwillige bijdrage.

Lid worden kan door het invullen van het onderstaande formulier. Let er op bij het invullen dat een eventuele vrijwillige bijdrage bovenop de jaarlijkse bijdrage van € 15 euro komt.De jaarlijkse contributie bedraagt € 15 euro, maar u kunt ook een aanvullend bedrag doneren aan de vereniging. Vul hier in wat uw extra vrijwillige bijdrage bovenop de contributie is:

Het makkelijks is als u ons machtigt om het totaalbedrag (contributie + eventuele vrijwillige bijdrage) automatisch te incasseren. Als u dit niet wenst dan kunt u het vinkje hieronder uitzetten. Dan ontvangt u jaarlijks een factuur om te betalen.

Laatste publicatie

Erf Goed Nieuws augustus 2023
augustus 2023, jaargang 32, nummer 1

Erf Goed Nieuws augustus 2023

Erf Goed Nieuws, augustus 2023

Lees verder Alle publicaties